Koronavírus – tájékoztatás

Tisztelt Horgásztársak!

A Kormány a 40/2020. (III.11.) Korm.rendelettel 2020. március 11-én 15:00-i hatállyal az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére vészhelyzetet hirdetett ki.

A MOHOSZ által kiadott 2020. március 16-tól hatályos tájékoztató VIII/28. pontja értelmében a „MOHOSZ OHSZK, mint a tárgyi közfeladat-ellátás jogosultja előírja, hogy az állami horgászvizsgák megrendezése 2020.04.15-ig kerüljön felfüggesztésre”.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyar Horgászkártyával, érvényes állami horgászjeggyel, valamint a 2020. évre érvényes élő egyesületi tagsággal rendelkező horgászok, továbbá turista állami horgászjeggyel rendelkező horgászok részére az on-line területi jegy vásárlása továbbra is biztosított a https://nyito.horgaszjegy.hu oldalról.
Kérjük ezt az ügyintézési formát részesítsék előnyben!

Személyes ügyintézés esetén kérjük az alábbiak betartását:
az ügyféltérben egyszerre csak 1 ügyfél tartózkodjon, a többi ügyfél a szabadban várakozzon egymástól minimum 2 méter távolságra
a forgalom eloszlásának érdekében időpontot egyeztetni szíveskedjenek telefonon keresztül, nyitva tartási időben

Központi irodánk (4400 Nyíregyháza, Csillag utca 16.), valamint további értékesítési pontjaink nyitva tartásáról tájékozódjon holnapunkról:

www.tiszaretkozhe.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük