Megnyertük! -Toszkán pontyok nyomában – frissítve 11.10 19:00

Az év utolsó nemzetközi versenyére indult el a kilenc fős method feeder válogatottunk, hogy november 9-10-én összemérje tudását öt nemzet 10 csapatával az I. International Feeder Challenge elnevezésű versenyen.

Az elnevezés arra utal, hogy ezen a bajnokságon minden feedertechnika játszik. Lehet klasszikus hosszúelőkével és method technikával egyaránt horgászni.
Fantasztikus hajrával, mindössze 9 pontot horgászva a mai napon a magyar method feeder válogatott megnyerte az I. International Feeder Challenge-et! Hihetetlen büszke vagyok a csapatra, akik végig rendkívül nagy összhangban dolgoztak ezen a négy napon. Az olasz versenyzők gratulációi estek a legjobban, hiszen fejet hajtottak előttünk, kiemelve, hogy nagyon nagy dolog az, hogy csupán két nap felkészüléssel meg tudtuk nyerni ezt a versenyt. Döme Gábor, Kiss Péter, Németh Balázs, Sipos Gábor, Sisa József versenyzők, Kiss Renáta, Csapi Károly és Simon Zoltán segítők mellett Polyák Csaba kapitány köszöni a szurkolást, és azt, hogy ennyien követtétek a versenyt a MOHOSZ oldalain. A versenyről hamarosan film is feltöltésre kerül.

Forrás:mohosz.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük